Angol Tolmács a világ legnagyobb óceánjáróján-Jutalomút a Földközi-tengeren!

Újabb fantasztikus tolmács megbízás – ezúttal a Földközi-tenger vidékén, amelyet pont tavasszal és ősszel szeretek a legjobban meglátogatni.

Ez az angol-magyar tolmácsolás most október utolsó hetében zajlott 200 magyar meghívott vendég részére a Barcelona – Marseille- Firenze – Róma- Barcelona útvonalon a Symphony of The Seas nevű luxus óceánjárón.

Ez a tengeri álomutazás egy jutalomút volt a hajón tartózkodó közel 5000 (!) ember számára.

Ugyanakkor jutalomutazás volt ez az angol tolmács számára is ! 🙂 hiszen az érdekes szakmai munkán kívül a többi vendéghez hasonlóan élvezhettem a úszó mega-luxusszálloda minden örömforrását.. 🙂

A szakmai rész 3 db másfél órás üzleti konferencia és némi tréning volt a hajón (szinkrontolmácsolás), illetve idegenvezető-tolmácsolás a római és firenzei kirándulás során (követő tolmácsolás).

MEGA-rendezvény egy gigantikus vízi járművön!

5000 résztvevő 17 nyelven – 34 tolmáccsal + a hajó 2200(!) fős személyzete a 362 méter hosszú hajón, amelynek a 3-szintes nagyéttermében 2500 ember tud egyszerre falatozni. 🙂

Számomra azért is volt óriási élmény ez a hajókázás, mert még hivatalos angol tolmács karrierem kezdetét megelőzően – több mint 15 évvel ezelőtt – egy évig dolgoztam felszolgálóként egy ilyen úszó luxusszállodában.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .